LAGA MIKROFON IPHONE 5, 5C, 5S

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

BLIR DU INTE HÖRD NÄR DU TALAR I DIN IPHONE 5, 5C , 5S? KNASTRAR DET I LUREN HOS DEN DU TALAR MED?

iPhone 5, 5C, 5S är utrustad med 3 mikrofoner, en i botten, en vid kameran på baksidan och en vid hörlurssnäckan. Oavsett vilken mikrofon du har problem med så lagar vi den åt dig. Ljudproblem i mikrofonen kan variera, det kan uppstå skrapande ljud, lågt ljudnivå eller helt tyst. Vanligaste orsaken till att micken på iPhone inte fungerar är att den glappar på grund av slitage. En annan orsak till att mikrofonen slutar fungera är att det har kommit in fukt eller smuts. Vi byter ut mikrofonen som har slutat fungera och rengör din telefon från damm och smuts så att du kan tala i telefon som vanligt igen! Reservdelarna finns på lager och vi kan laga mikrofonen på din telefon snabbt när du behöver hjälp. Våra tekniker är diplomerade med många års erfarenhet av iPhone service & reparationer. Dra fördelar av marknadens snabbaste service på iPhonereparation.

BESÖK OSS FÖR ATT LÄMNA IN DIN IPHONE 5 I ARKADEN, GÖTEBORG:

Denna iPhone reparation utförs på plats i butiken. Att laga mikrofonproblem på en iPhone 5, 5C, 5Skan göras inom 30-60 minuter. Hitta närmsta butik här

SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

1 – Gör din beställning.

2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

Skicka till:

Fix My Phone AB
Östra hamngatan 52
411 09, Göteborg

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer