Laga Laddningskontakten iPhone 6 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga laddningskontakten iPhone 6 Plus!

Har du problem med laddningen på din iPhone? går inte kontakten in hela vägen i uttaget, eller reagerar den inte alls på laddaren. Det kan vara så att din laddningskontakt då har skadats. Det är ett relativt vanligt fel och vi på Fix My Phone kan du hjälpa dig att få det fixat genom att byta ut hela laddningsporten.

I laddningskontakten är även mikrofonen samt hörlurskontakten kopplad, det innebär att du även får dessa utbytta samtidigt.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du inte riktigt säker på vad det är som gått fel med din telefon? isåfall kan du besöka din närmsta Fix My Phone butik och då få hjälp, vi kan felsöka din enhet för att ge dig ett kostnadsförslag på vad som behöver bytas ut. Allt för att din telefon ska bli som ny igen.

Reparation på någon timme.

Vi påbörjar våra reparation omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon på ca 30-60 minuter, Vi strävar alltid mot att ge så snabba och effektiva reparationer som möjligt. Vi använder oss enbart utav reservdelar av högsta kvalitén, allt för att din telefon ska bli som när den va ny.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Videon under kan du se hur man kan rengöra lightning kontakten med en tandpetare eller annat smalt föremål. Undvik metall och undvik även att peta för hårt då det kan göra skadan värre. Vi rekommenderar inte att man försöker själv utan kom förbi oss så kan vi hjäpa dig att rengöra.
Komprimerad luft brukar även vara relativt skadefritt att testa med. Men videon fungerar som en bra guide på om du vill veta om det e smuts eller dockan som gör problemen.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer