Laga Kamera Fram & bak iPhone 8

Från 590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 8!

Har någon utav dina kameror börjat krångla? Kanske kan den inte fokusera lika bra, du får suddiga bilder och kvalitén är inte sig lik. Vi kan då enkelt utföra ett byte utav din kamera. Det spelar ingen roll om det är kamera bak eller fram (selfie kameran) som krånglar. Båda går att byta beroende på vad för typ av skada som uppstått.

iPhone 8 Har en grym kamera, och för att du ska vara nöjd även efter bytet använder vi oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra så kallade originalkvalité delar är likvärdiga originalet och du ska ej märka någon skillnad efter bytet.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Det är bara att komma förbi en utav våra butiker, oftast kan vi direkt i butik ge dig en uppskattning på vad som behöver bytas och ge dig ett pris efter det. Är det något mer allvarligt kan vi självklart ta in telefonen på en felsökning för att fastställa exakt vad det är som behöver bytas. Vilket problem du en kan ha finns Fix My Phone här för att hjälpa dig.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer