Laga iPhone XS MAX

Reparera din XS Max skärm, batteri etc.

Laga din iPhone XS Max på Fix My Phone. På denna sida kan du se våra priser på alla iPhone XS Max reparationer. Reparera medan du shoppar. Du kan också skicka in din iPhone XS Max till oss för att få den lagad. Låt oss laga din iPhone XS Max, vi löser de flesta felen på iPhone XS Max och vi har den professionella kunskap som krävs för att göra det bäst jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone XS MAX - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 3,499.00kr

Kvalitén på denna iPhone XS Max skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone XS MAX - skarmbyte-kvalite-b Byt Skärm / Glas – Originalkvalité 2,499.00kr

iPhone XS Max med trasigt glas, touch som inte fungerar bra eller en skärm som visar konstiga streck och färger eller är din iPhone XS Max skärm helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Välj vår alternativskärm som håller hög standard till ett förmånligt pris Alternativskärmen är ett bättre alternativ och dess egenskaper och funktionalitet är nästintill lika bra som kvalité A. Skärmen är tillverkad av en annan aktör.

Laga iPhone XS MAX - skarmbyte-kvalite-c Byt Skärm / Glas - Replika 1,899.00kr

Klass C är en komplett kopia och den billigaste varianten av skärmar till iPhone. Vi håller dock en hög standard även på våra kopior. Det som kan skilja är:
– Färgmättnaden, kontrast och ljusa punkter på LCD:n är annorlunda
-Touchen kan upplevas annorlunda.
-Glaset spricker lättare, något tjockare och kanten ”sticker upp lite”.
-Finns viss risk för att displayen slutar fungera vid tapp och fall.
-Något sämre fettavstötande ytbehandling.

Laga iPhone XS MAX - batteribyte Batteribyte 699.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din iPhone XS håller. Byt ut ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone XS MAX - kamera Kamera (Bak) 1,499.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone XS tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone XS MAX - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 899.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone XS MAX - laddport Laddport 899.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten.
iPhone XS använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone XS MAX - byt-baksida Byt baksida 2,999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Laga iPhone XS MAX - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone XS MAX - samtalshogtalare Samtalshögtalare 899.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone XS MAX - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 899.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din iPhone? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Laga iPhone XS MAX - hogtalare Högtalare 899.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone XS MAX - horlursuttag Hörlursuttag 899.00kr

iPhone XS använder lightning kontakten till både hörlurar och laddning, det kan göra att den slits ut snabbare. Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone XS MAX - mic Mic 899.00kr

Laga iPhone XS MAX - powerknapp Powerknapp 899.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga iPhone Xs Max på drop-in. Behöver du laga iPhone Xs Max så är Fix My Phone rätt val. Laga medan du shopar. Det går också utmärkt att posta in sin trasiga telefon hos oss. Effektivt arbete är det vi erbjuder då det bara tar 30 min att reparera sin XS Max hos oss. Du kan alltså lämna in mobiltelefon i butik utan att boka tid innan. Byt trasig skärm och krossad glas på din iPhone Xs Max hos oss. Vi utför alla våra reparationer med största noggrannhet och använder bara högsta kvalité på våra delar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. I våra butiker kan du utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din iPhone XS Max, till att byta batteri. Om du e osäker på vad felet är kan du alltid komma förbi en utav våra butiker.

SPRÄCKT GLAS SKÄRM PÅ DIN IPHONE XS MAX?

När glaset/skärmen gått i tusen bitar på iPhone XS Max eller senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen sitter ihop.

Detta är ett vanligt problem med förstörd display då dagens telefoner lätt kan tappas och skadas. Vi förstår att det skapar en otrolig irritation när olyckan varit framme, känn ingen oro för detta föra att på Fix My Phone kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Besök Fix My Phone idag för att laga din mobil telefon!

Du hittar oss på väl utvalda platser runt om i landet så som Stockholm, Göteborg, Halmstad, Borås, Norrköping Länk till var våra butiker finner du här.