Laga iPhone i Nacka Forum, Stockholm

Välkommen till vår butik i Nacka Forum. Butiken, finner du på bottenplan inne i Nacka Forum.

Forumvägen 12, 131 53 Nacka
TEL: 070-784 10 48
Vardagar: 10-20 
Lör: 10-18 
Sön: 11-18

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

Vad behöver du laga idag?

Laga mobilen inom 30 minuter hos Fix My Phone i Nacka Forum

Fix my Phone är den ledande Smartphone- och surfplattareparatören i Sverige. Fix my Phone i Nacka Forum reparerar din smartphone eller surfplatta på ca 30 minuter på drop-in. Arbetet utförs framför dig medans du väntar. Har du en krossad skärm med glas och display, ett uttömt batteri eller en knapp som slutat fungera? Vår utbildade experter finns där för att hjälpa dig och kan reparera det mesta på din mobiltelefon direkt! 

Vi reparerar fler än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav. Välkommen in till Fix My Phone i Nacka Forum för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! 

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för at skapa nöjda kunder! varesig om du behöver en snabb reparation på din mobiltelefon för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig så långt det bara går. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Nacka Forum, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone i Nacka Forum, Stockholm. Är du på jakt efter ett företag som kan Laga iPhone i Nacka Sickla eller Farsta? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga iPhone i Nacka. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

Därför skall du alltid anlita Fix My Phone och ingen annan! När du anlitar oss för att Laga iPhone Nacka Forum möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga iPhone Nacka,  Besök oss!

Laga iPhone i Nacka Forum Stockholm

 Fix My Phone har 10 butiker i Stockholm. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta. 

Köp begagnad iPhone hos oss i Nacka Forum
Visste du att du kan köpa begagnade enheter så som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei hos oss i Nacka forum i Stockholm. Vi har stort utbud av begagnade mobiltelefoner och surfplattor i vår butik i Stockholm Nacka Forum. Du kan antigen komma förbi oss eller beställa en renoverad enhet direkt i vår webbshop. Sälj din begagnade iPhone samsung och Huawei till oss i Nacka Forum Stockholm. Vi köper in din begagnade iPhone och Samsung enhet oavsett skick. Det kan vara sprucken skärm eller dåligt batteri etc.

Laga iPhone i nacka forum med de bästa teknikdelar och original skärm. Lämna in Samsung Service Stockholm för att utföra snabba reparationer i Stockholm City med original reservdelar. iPhone reparation Stockholm nacka Forum med teknikdelar av högsta kvalité såsom original. Har din mobil blivit utdömd, tveka inte på att lämna in den hos oss då vi reparerar sådant som dem flesta andra aktörer i branschen inte lyckas reparera. Besök oss som är en av Sveriges mest erfarna Smartphone reparatör. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på dem flesta varumärken som Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, Huawei, Motorola, OnePlus, LG, HTC, Nokia. Vi har även speciell kompetens på plats för att laga din dator eller Mac dator. Köp dina Reservdelar Teknikdelar och tillbehör till mobiltelefoner och läsplattor samt begagnade telefoner. Beställ online och få din leverans hem. Laga iPhone, iPad, Macbook , Huawei, Sony, Samsung och OnePlus Xiaomi i Nacka forum Stockholm. Byt batteri Skärm och display inom 15 minuter. 2014 Startade www.fixmyphone.se och Från starten har Vår affärsidé varit att ge den bästa tänkbara Samsung service till din med en mobiltelefon när de behöver reparera och laga sina mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Sedan starten i Nacka forum så har vi hunnit reparera hundratusentals enheter och har genom åren lärt oss mycket om vad som efterfrågas på marknaden.

Köp reservdelar och teknikdelar

Köp reservdelar Teknikdelar eller tillbehör till din iPhone, Huawei och Samsung Galaxy. På vår webbshop finner du glas, skärm batteri och baksidor till alla möjliga mobiltelefoner. Leveranstiden på din beställning är ca 1-3 dagar och när du har fått hem dina varor så kan du laga din enhet själv. Skulle det uppstå problem så är du välkommen att besöka någon av våra butiker. Våra reservdelar och teknikdelar som du finner på vår hemsida är original delar men också delar som är tillverkade av tredjeparts aktörer. Vad du kan vara säker på är att alla våra teknikdelar och telefon delar är av högsta kvalité