Laga iPhone Samsung Galaxy Huawei etc. i Allum Partille

Välkommen till vår butik i Allum Partille. Butiken, vår vita disk, finner du mittemot ICA i Allum Partille

Kyrktorget 19-21, 433 33 Partille
TEL: 0761-76 61 68
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 10-18

Klicka här för att se våra PRISER

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

Fix My Phone i Allum Göteborg

Fix my Phone i Allum Galleria i Partille är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Allum Galleria i strax utanför Göteborg reparerar din smartphone eller surfplatta på ca 30 minuter utan någon tidsbokning. Arbetet utförs framför dig medan du handlar. Har du en krossad skärm, ett dåligt batteri eller knappar som slutat fungera? Boka inte tiden, komma föbi drop in lämna telefonen.  Vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig och kan reparera de flesta felen  på din mobiltelefon! 

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att laga din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav. Välkommen in till Fix My Phone i Allum Galleria i Partille Göteborg för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! 

Laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Allum Partille, så lämnar vi alltid funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Att byta iPhone skärm och glas görs inom ca 30 minuter. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone i Allum Galleria Köpcentrum. Söker du ett företag som kan Laga iPhone Partille? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga iPhone Göteborg. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken med alla möjliga fel.

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga iPhone Allum Partille möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Teknikernas yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara inom 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din mobiltelefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga iPhone Partille,  Besök oss!

Laga Mobiltelefon. iPhone Reparation i Allum Partille

 Fix My Phone har 6 butiker i Göteborg. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.