Laga iPhone 5s/SE

Reparera iPhone 5s med kvalité och precision

Kom in till oss på Fix My Phone med din iPhone 5s. Den här sidan visar våra priser och hur du ska gå tillväga för att posta din enhet till hos. När du postar din enhet är vårt mål beroende på reparation att du ska ha den tillbaka inom 48h.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone 5s/SE - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original skärm + touch 599.00kr

Kvalitén som du får på denna display/skärm håller samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone 5s/SE - skarmbyte-kvalite-b Byt Skärm / Glas – Originalkvalité 499.00kr

iPhone SE med sprickor i glaset, touch som inte fungerar som det skall eller en skärm som visar konstiga streck och färger eller är din iPhone skärm helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Välj vår alternativskärm som håller hög standard till ett förmånligt pris Alternativskärmen är ett bättre alternativ och dess egenskaper och funktionalitet är nästintill lika bra som kvalité A. Skärmen är tillverkad av en annan aktör.

Laga iPhone 5s/SE - skarmbyte-kvalite-c Byt Skärm / Glas - Replika 399.00kr

Klass C är en komplett kopia och den billigaste varianten av skärmar till iPhone. Vi håller dock en hög standard även på våra kopior. Det som kan skilja är:
– Färgmättnaden, kontrast och ljusa punkter på LCD:n är annorlunda
-Touchen kan upplevas annorlunda.
-Glaset spricker lättare, något tjockare och kanten ”sticker upp lite”.
-Finns viss risk för att displayen slutar fungera vid tapp och fall.
-Något sämre fettavstötande ytbehandling.

Laga iPhone 5s/SE - batteribyte Batteribyte 499.00kr

Mobiltelefonen används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din iPhone 6 håller. Byt ditt mobilbatteri idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone 5s/SE - kamera Kamera (Bak) 590.00kr

Fungerar bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone 6 fångar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 5s/SE - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 590.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 5s/SE - laddport Laddport 599.00kr

Att laddningen börja krångla är ett vanligt problem på de flesta mobiltelefonerna. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone 5s/SE - byt-baksida Byt baksida 999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Laga iPhone 5s/SE - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone 5s/SE - samtalshogtalare Samtalshögtalare 599.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone 5s/SE - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 590.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din iPhone? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Laga iPhone 5s/SE - hogtalare Högtalare 590.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone 5s/SE - horlursuttag Hörlursuttag 590.00kr

Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone 5s/SE - powerknapp Powerknapp 590.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga iPhone 5s inom 30 min på Fix My Phone!

Kom in till oss på Fix My Phone för att laga iPhone 5s. Vi utför iPhone 5s reparation noggrant och snabbt, när du reparera din mobiltelefon hos oss på Fix My Phone går det på bara 30 minuter. Besök någon av våra butiker och får hjälp med allt ifrån att byta iPhone 5s display, glas, batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp till de mest avancerade lösningarna. Laga din iPhone 5s smärtfritt och smidigt.

Besök någon av våra fysiska butiker för att reparera iPhone 5s. Vi har butiker i Göteborg och Stor Stockholm, även andra orter så som Halmstad, Varberg, Skövde etc.

HAR DU SPRÄCKT GLASET PÅ DIN IPHONE 5s?

Har du tappat din telefon och fått sprickor i glastet, eller har ljudet på din telefon slutat fungera? Då är du välkommen in till oss på Fix My Phone för hjälp. Vi lagar din iPhone 5s på bara 30 minuter!

Är du osäker på vad felet beror på?

Vet du inte vad som är fel med din telefon, då kan vi hjälpa dig att felsöka den. Vi gör en noggrann undersökning och sedan kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag, i vissa fall kan vi se redan vid första ögonkast se vad som kan vara fel med din telefon.
De vanligaste reparationerna tar inte lång tid så tveka inte!

Besök Fix My Phone idag!

Alla våra butiker runt om i landet har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din ta en fika och hämta din telefon redan efter 30 minuter!