LAGA FUKTSKADAD IPHONE 4, 4S

890.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

HAR DIN IPHONE 4, 4S KOMMIT I KONTAKT MED VATTEN IPHONE?

Möjligheterna att laga en vattenskadad / fuktskadad iPhone 4, 4s är stora. Vi räddar 70-80% av alla telefoner som har varit i kontakt med vätska. Chanserna att åtgärda problemet ökar ju tidigare du söker hjälp. Med denna tjänst blir din telefonen sannerad från vätska och beläggningar. Efter en sådan process brukar de flesta telefonerna fungera felfritt igen. Ibland kan det dock vara nödvändigt att byta ut någon komponent som har slagits ut och ibland kan det också vara nödvändigt att utföra en avancerad lödning på moderkortet. I dessa fall kontaktar vi dig för att godkänna de ytterligare åtgärderna på din telefon.

Vi får liv på ca 70-80% av alla fuktskadade telefoner. Om vi mot förmodan inte lyckas laga din telefon trots vår strävan, då betalar du som kund endast 295kr för arbetet vi har lagt ner.

LAGA DIN IPHONE HOS FIX MY PHONE I ARKADEN, GÖTEBORG:

Denna process tar ca 24 timmar att genomföra. Hitta närmsta butik här

SKICKA IN TELEFONEN, SÅ FUNKAR DET:

1 – Gör din beställning.

2 – Packa din mobil/surfplatta ordentligt med gott om skydd.

3 – Märk paketet med ditt ordernummer, namn, telefonummer och adress.

4 – Skicka paketet som Rekommenderat hos Posten. Paket som skickas som Rekommenderat är både spårbara och försäkrade mot olyckor under frakt.

Skicka till:

Fix My Phone AB
Östra hamngatan 52
411 09, Göteborg

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer