iPhone 7 Plus Laddkontakt

195.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 7 Plus Laddkontakt - silver Silver 195.00kr

iPhone 7 Plus Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 7 Plus Laddkontakt - rose-guld Rosé guld 195.00kr

iPhone 7 Plus Laddkontakt Rosé Guld

spinner
iPhone 7 Plus Laddkontakt - guld Guld 195.00kr

iPhone 7 Plus Laddkontakt Guld

spinner
iPhone 7 Plus Laddkontakt - svart Svart 195.00kr

iPhone 7 Plus Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Problem att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 7 för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när råkar tappa den, vatten skada från regnet?
Det gör att du kan få svårt att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Vid ett byte av iPhone 7 Laddkontakt så försvinner dessa problem på en gång!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert med
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme och härjat.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip7p-ladd Kategorier ,

Byta ut iPhone 7 Plus Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 7 Plus hos oss här på webben. Behöver du även verktygen för att byta ut laddkontakten?Då har vi garanterat dom till dig, allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontakten tar hand om mer än bara “laddning”,allt som stoppas in i porten påverkas, som när du ska koppla den till datorn eller bilen.Då behöver du denna del för att lösa problemer! Köp iPhone 7 PlusLaddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem försvinna när det kommer till laddningen!

Vad för tecken ska jag hålla utsikt efter?

Har du problem när det kommer till anslutningen, det kan vara laddning eller koppling med sladd mellan telefonen och dator?Då är en laddkontakten ett måste för dig för att lösa felet.Det kan även strula med synkroniseringen till datorn, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Hos oss finner du alla teknikdelar/reservdelar din telefon behöver. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv. Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Om du vill reparera flera delar?

Många delar till din iPhone delar som är sönder och behöver bytas? Vill du få leveranserna billigt och vara snäll mot miljön?Passa då på och lägg en leverans på allt du behöver på en order. Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonenflera gånger per dag? Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan.Köp ditt nya batteri eller nya skärm till iPhone 7 Plus hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 7 Plus

Med våra guider som hjälp så kan du byta vilken del du vill. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor noggrannhet, man kan ibland bara får ett försök.är du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen,laga själv eller få den lagad av experter. Det självfallet billigare när du lagar den själv.ågot smart att göra är att köpa till ett skal eller annat tillbehör med pengarna du sparar. Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.