iPhone 4 Samtalshögtalare

35.00kr

BESKRIVNING

Inget ljud när du är i samtal? Kommer det inte något ljud från personen du pratar med?
Då måste du verkligen byta ut Samtalshögtalaren på din iPhone 4!

Har samtalshögtalaren tagit skada så kan det vara så att du inte kommer höra något.
Alla kan nog hålla med om att man känner till frustrationen när ens högtalare eller när den man pratar med inte kan
höra en så bra. Problemen blir lösta med ett byte av iPhone 4
Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Det är 3 månaders garanti på denna produkt. Kom ihåg att du behöver verktygen för att reparera mobilen och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip4-E Kategorier ,

Byt ut Samtalshögtalaren på din iPhone 4!

Behöver du nya iPhone 4 Samtalshögtalare, då är Fix My Phone rätt ställe. Efter att ha hållit på med reparationeri ett antal år så kan du lita på oss när vi säger att det är inte speciellt svårt att byta ut delar. Känner du dig manad att göra detsjälv så har vi även guider som hjälper dig på vägen.eller lämna in den till våra butiker och låta våra experter ta hand om det.Samtalshögtalaren mobilen är den del som gör det möjligt att höra något under samtal. Kommer det inget ljud när dupratar i telefonen (Inte högtalare) så är det denna del du ska ha för att undvika problemet.Köp iPhone 4 Samtalshögtalare idag för att undvika problemet igen!

När är det dags att byta ut delen?

Man ska inte få några störningar genom högtalaren, det är något fel. Högtalare kanske inte gerifrån sig något ljud alls? Då borde man byta ut den.Du kan lita på att vi har allt du skulle kunna behöva till schysst pris!Vi erbjuder även mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg till bra priser, som grädde på toppenså erbjuder vi även 3 månaders garanti på alla delar som inte är en förbrukningsvara.Verktygen måste du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone 4 Samtalshögtalare helt själv.

Mer delar än bara samtalshögtalare som behövs bytas ut?

Vad du än behöver delarna till, kan vara back-up eller bara för att leka med att reparera en gammal telefon,så har vi delarna till dig!För att slippa dubbelfrakten så är det smidigast att beställa alla delar du behöver på samma gång.Du kan smidigt byta samtalshögtalaren med hjälp av våran guide helt på egen hand, få hjälp av vår guide. Om det ärågot vi är stolta över så är det att utbudet på Fix My Phone präglas av hög kvalité både på webbshopen och i butiken.Produkter med hög standard för alla typer av reparationer tilldin iPhone 4 som kan behövas. Vi vill påminna dig att skydda din mobil så den inte går sönder igen, så somskärmskydd, mobilskal eller fodral, köp även med detta ifall du inte har några.

Denna iPhone 4 Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Vi har guider här på sidan till dig så du kan så enkelt som möjligt laga den själv. En av våra störstaregler är att vara försiktig.Vissa fördelar med att reparera iPhonen själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktygen för att laga själv.Istället för att gå till en butik. Eftersom vi på Fix My Phone har båda valen, laga själv eller få den lagadav våra reparatörer. För att komma så lindrigt undan som möjligt, så ska man reparera själv.Se då till att investera pengarna du sparat i mobiltillbehör som skyddar och förlänger livet på din iPhone.Har du fler frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands viachatten eller mail service@fixmyphone.se.