Huawei P30 Pro Laddkontakt

95.00kr

BESKRIVNING

Problem att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din Huawei P30 Pro för att åtgärda problemet!

Huawei P30 Pro Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30P-LK Kategori

Byt ut din Huawei P30 Pro Laddkontakt själv! När ska man byta ut laddkontakten?

Laddkontakten finns till för att din mobil ska kunna t.ex. laddas och överföra information viasynkning. Ska du ladda och upptäcker att det inte kommer någon ström? Eller händer det inte något när dukopplar den med datorn? Då behöver du denna del för att lösa problemet! Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt!  Huawei P30 Pro Laddkontakt köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Kolla igenom ifall det är fler delar du kan komma att behöva.

Många delar till din iPhone delar som är trasiga och behöver bytas? Då är det bra att köpa dessa delar nu tillsammans, färre leveranserbetyder att det blir mer billigare för dig samt att det hjälper miljön, bra eller hur?. Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonen flera gånger för att klara av dagen? Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte så svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.