Huawei P30 Pro Kameralins

79.00kr

BESKRIVNING

Spricka på kameralinsen? Vill du laga den innan den förstör mer?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din Huawei P30 Pro!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Huawei P30 Pro! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer HWP30P-KL Kategori

 Reparera Kameralinsen på din Huawei P30 Pro!

Kameralinser har vi  gott om här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga på helt egen hand hemma i lugn och ro. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, iaf för den vanliga människan? Det är en värdefull funktion. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen? Agera fort med att köpa en ny lins så slipper skadan att bli värre och du slipper kanske att behöva köpa en ny kamera istället! Köp Huawei P30 Pro Kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din Huawei P30 Pro igen!

Borde jag byta ut hela skärmen

Så länge det bara är linsen som är sönder och inte hela kameran så behöver du bara byta ut linsen! Som bonus så är det billigare att bara byta ut linsen också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder. Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den. Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss. Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den till någon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Vill du köpa flera delar till din P30 Pro? Stort som litet, allt från ett skärmbyte till ny laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Huawei P30 Pro direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din mobil. Köp med mobiltillbehör som skyddar din telefon som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.