Hemknapp iPad 7th Gen 10.2”

119.00kr

BESKRIVNING

Trasig hemknapp på din iPad 7th? Ingen reaktion när du trycker? Fastnat? Dags att byta!

Hemknappen behöver att lödas fast!

Om din hemknapp inte längre fungerar när du försöker använda den så är det dags att byta. Hemknappen är en del på iPhone som går sönder ofta pga slitage. Som tur är levererar Fix My Phone en helt ny med samma kvalitet snabbt och billigt. Hemknappen levereras med tillhörande flexkablar för att underlätta reparationen.

Artikelnummer IP7TH-HK Kategori

Beställ Hemknapp iPad 7th Gen 10.2” och byt ut själv!

Är hemknappen Strulig på din Hemknapp iPad 7th Gen 10.2”? Kanske fastnar den när du trycker eller har den bara slutat att reagera? Genom att köpa en ny hemknapp byter du enkelt ut den och återfår funktionen på din mobil. Hemknappen styr mycket på din telefon och förenklar användningen väldigt mycket genom att alltid kunna ta dig tillbaka till startskärmen. Den används också för att kunna navigera mellan appar och annat. Byt hemknapp med reservdelar från Fix My Phone när den är trasig.

Beställ innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!
Ser fram emot att ha dig som kund.

Verktyg och tillvägagångssätt för reparation av hemknapp

För att laga hemknappen på din iPad behöver du använda dig utav rätt verktyg och försiktighetsåtgärder. Vi rekommenderar starkt att du använder dig utav en ESD-matta och eventuellt ESD-armband för att hålla dig säker. Utöver detta behöver du såklart skruvmejslar för att kunna öppna och stänga telefonen när du byter Hemknapp. Du hittar precis allting du behöver här på Fix My Phone’s webbshop.

Fix My Phone är platsen för allt som rör din mobiltelefon efter köpet. Vi lagar och förser den med tillbehör som passar och förbättrar, vi förser dig med reservdelar om du vill laga själv och mycket mer.