Google Pixel 4 XL Baksida Orange

1,099.00kr

BESKRIVNING

Vill du få ordning på din trasiga baksida? Beställ en ny baksida till Google Pixel 4 XL och ge ett nytt utseende till din mobil!

Google Pixel 4 XL Baksida Orange

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer GP4XL-bo Kategorier ,

Köp Google Pixel 4 XL Baksida Orange och byt själv.

Utsätts din Google Pixel 4 XL Baksida Orange för mycket slitage? Det är enkelt hänt att en baksida blir sprucken av olika anledningar, du kanske la ner telefonen bland vassa föremål eller nycklar? Som tur är så är baksidor billiga att byta ut samt inte så komplicerade så länge man har rätt verktyg, nästan som lego! Google Pixel 4 XL baksida Orange kan ge ett helt nytt liv till din telefon, få tillbaka samma känsla som när den var nyköpt.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ta tillfället i akt och köp med dig fler delar.

Blir baksidan krossad till din Google Pixel 4 XL så betyder det oftast att skärmen är trasig, passa då på och köp med en ny skärm. Google Pixel 4 XL batteriet har börjat bli långsamt och gammalt? Det är inga svårigheter att byta ut den. Vi brukar säga att om man kan byta ut en del så kan man byta ut alla. Men en stadig hand och bra guider så är det som att bygga lego. Reparerar man själv så sparar man väldigt mycket pengar, varför inte använda dessa för att köpa till displayskydd, fodral och liknande för att skydda telefonen?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.