Fairphone 4 Skärm Grön

1,199.00kr

När olyckan slår till och du är i behov av en ny skärm, då är det Fix My Phone du behöver.

Fairphone 4 Skärm Grön

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

1 i lager

Artikelnr: FP4-S-G Kategorier: ,

Beskrivning

Byt ut din Fairphone 4 Skärm Grön!

Reparerar man telefonen istället för att köpa en ny så sparar man väldigt mycket pengar samt skonsam mot miljön.

När din Fairphone 4 Skärm Grön har fått en spricka så är det lätt för den att gå sönder ännu mer, vänta inte för länge med reparationen. I vår webbuitk kan du billigt och smidigt köpa Fairphone 4 Skärm Grön till din mobil och reparera själv. Har du inte verktygen så kan du även köpa dessa här på hemsidan. Känner du dig osäker så kan du istället besöka en utav våra 30+ butiker där våra tekniker utför reparationen åt dig!

Har du kolla vilka andra delar som behöver bytas ut?

Batterier blir sämre med tiden oavsett hur duktigt man behandlar dem. Efter något år så rekommenderar vi starkt att man byter ut batteriet, Apple säger själva att man ska byta ut deras batteri när den går under 80% i batterihälsa. Passa på och beställ ditt batteri samtidigt. Reparera din Fairphone 4s alla dåliga delar. Vi har även andra delar så som baksidor, kameror och flexar till din mobiltelefon. Hur ser det ut med skydd för mobilen? Saknar din mobil displayskydd och skal så är det något vi starkt rekommenderar att ni köper med.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Google Pixel, Asus med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 15 × 8 × 1 cm
Reparation

, , , , ,