Byt iPad Pro 12.9 (2:a generationen) Glas & Display

6,999.00kr

Beskrivning

Byt iPad Pro 12.9 Glas & Display idag!

Har ditt glass spruckit? Fungerar touchen inte som den brukar. Kanske visar bildskärmen konstiga färger och streck i bilden. Vi kan åtgärda alla dessa fel med ett enkelt byte av glas & display! Om glaset är sprucket kan det leda till fler fel, då både fukt och damm lättare tar sig in i iPaden och kan kortsluta enheten. Så passa på byta direkt för att undvika framtida kostnader.

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Är du inte helt säker på vad det är som orsakar felen för dig? Vi kan då erbjuda att ta in din iPad för att felsöka den, då kan vi med säkerhet säga exakt vad det är som behöver bytas ut. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butiken ge dig att kostnadsförslag för att sedan få den fixad åt dig.
Det kan vara alltifrån att hörlurarna ej passar i kontakten längre, det kanske inte går att ladda iPaden längre eller så tappar den wi-fi täckningen. Oavsett fel finns vi på Fix My Phone här för att hjälpa dig!

Vi erbjuder snabb service!

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska kunna få tillbaka din iPad redan senare samma dag. Genom att påbörja alla reparationer omgående garanterar vi alltid ett snabbt och bra resultat.

Vi använder oss bara utav dem bästa reservdelarna. Våra originalkvalité delar motsvarar originalet både i touch och bild. Så du kan förvänta dig samma funktionalitet även efter bytet.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Fix My Phones butiker 

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Modell numret finner du längst ner på baksian av iPaden.

Modellnummer för iPad Pro 12.9″
A1670 på iPad Pro
A1671 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer