Byt iPad 5 (5:e generationen) Glas

1,190.00kr

Beskrivning

Byt Ipad 5 Glas idag!

Har du råkat skada glaset på din ipad 5? Isåfall erbjuder vi på Fix My Phone en enkelt lösning, vi kan ta in din enhet och reparera den redan samma dag! Det är inte kull att använda en iPad som är full med sprickor, man kan skada sig på glaset och dessa skador kan även leda till mer allvarliga problem då fukt och damm lättare tar sig in i ipaden. Kom då förbi och byt ut ditt sprucka glas redan idag!

Är du osäker på vad som behöver bytas?

Kom även då förbi oss så kan vi ta och felsöka din enhet. I dem flesta fall kan vi ge dig en uppskattning på priset redan direkt i butik, Om det skulle vara något mer avancerat kan vi alltid erbjuda att ta in din iPad för en mer grundläggande felsökning och på så sett veta exakt vad som behöver bytas ut för att ge din iPad ett nytt liv!

Vi erbjuder snabb service!

Vi erbjuder alltid snabba reparationer till våra kunder. Vi vet hur viktigt det är att man har sina prylar idag då dem används till så otroligt mycket. Vi strävar alltid mot att påbörja alla reparationer omgående så att du ska kunna få tillbaka dem redan senare samma dag.

Alla våra reservdelar är av högsta kvalité det innebär att du kan förvänta dig likvärdig touchfunktion efter glas bytet.

LÄMNA IN DIN SMARTPHONE I STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO ELLER PÅ ANNAN ORT:

Displaybyte utförs på plats och kan vanligtvis bli klar inom 1 timma. Hitta närmsta butik här

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Apple- Identifiera din ipad modell

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer