Asus Zenfone 4 selfie Pro Display Mörkblå

1,999.00kr

BESKRIVNING

Har din Asus Zenfone 4 selfie Pro Display Mörkblå fått en otäck spricka? Fix My Phone finns alltid här för dig oavsett skadan din skärm har fått. Beställ en ny reservdel hos oss redan idag!

Asus Zenfone 4 selfie Pro Display Mörkblå

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer ASZF4SP-S-MB Kategori

Beställ och byt ut din Asus Zenfone 4 selfie Pro Display Mörkblå på egen hand!

Asus telefoner förtjänar en hel och fungerande skärm!

Eftersom Asus telefoner är så kraftfulla så förtjänar dom en fungerande skärm! Asus telefoner är speltelefoner så därför behöver man en display som inte hindrar än när man använder sig av mobilen. Skulle din skärm ha fått en spricka så är det mycket mer lönsamt att reparera telefonen än att köpa en helt ny mobil. Asus telefoner kan vara lite mer komplicerade än andra telefoner så det är viktigt att först kolla in guider samt använda rätt verktyg inför en reparation. En lugn och stadig hand är ett måste.

Lägg en beställning innan 15:00 på en vardag, då skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Andra delar som är sönder och behov av reparation?

Kan det vara så att du behöver byta ut flera reservdelar till din telefon? Oroa dig inte, du kan köpa alla dessa delar hos oss, har vi inte dessa delar inne så är det endast att kontakta oss. Kan det vara så att du även behöver ett batteri med din Asus Zenfone 4 selfie Pro Display Mörkblå? Beställ den samtidigt. Då Asus telefonen används för det mesta till spel så är det viktigt att ha kraftfullt batteri till den. Det gäller även Laddkontakten, kameran, baksidan osv.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.