Xperia XZs Laddkontakt Blå

199.00kr

BESKRIVNING

Problem med laddnings och överföring av data via sladd blir enkelt löst med en ny laddkontakt!

Xperia XZs Laddkontakt Blå

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XXZs-LK-B Kategori

Beställ Xperia XZs Laddkontakt Blå online hos oss.

En av de vanligaste reparationerna är Laddkontakt Blåen, vilket inte är så konstigt när man tänker efter hur ofta man använder den samt hur enkelt det är för damm och smuts att komma in i Laddkontakt Blåen. Det som är positivt är att Laddkontakt Blåen är bland den billigaste reparationen och inte så svår att reparera. Efter en reparation så märker man en stor skillnad på hur enkelt det är att ladda och överföra data, den kommer kännas som ny. Köp en Xperia XZs Laddkontakt Blå hos oss idag!

Beställ denna del innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag.

Kan det finnas fler fel som du behöver åtgärda?

Behöver du fler reservdelar än din Xperia XZs Laddkontakt Blå? Ingen fara, vi har delarna till dig. Ta gärna en titt runt vår webshopp och se vad du kan behöva, har du verktygen som behövs för att utföra reparationen? Vi har dom billigt här hos oss.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.