Xperia X Compact Batteri

169.00kr

BESKRIVNING

Man ska alltid kunna lita på sitt batteri till mobilen, gör inte du det så bör du byta.

Xperia X Compact Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XXC-bat Kategorier , , ,

Köp Xperia X Compact batteri online och byt ut själv!

Börjar din Xperia X Compact batteri bli segare och segare? Måste du ladda den flera gånger per dag? Ett batteri bör enkelt hålla en hel dag utan problem. Du kan föreställa dig att batterier är som människor, dom blir äldre och mer långsammare. Batterier brukar hålla i ett år, har man tagit väl hand om den så kan den hålla två år. Ge din mobil ett nytt liv och beställ ett nytt Xperia X Compact batteri.

Lägg en order på ett Batteri innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Behöver du fler delar till Xperia X Compact än batteriet? Kika på tillbehören

Behöver du byta ut flera delar än ditt batteri? Beställ dom tillsammans och undvik onödig dubbelfrakt! Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till telefonreparation. Det är inte direkt svårt när man byter ut mobildelar. Med enkla och tydliga guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butiken. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga din Xperia X Compact batteri själv eller lämna till våra duktiga experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.