Xperia 1 Baksida Vit

349.00kr

BESKRIVNING

Ett byte av baksida till din Xperia 1 är inte något komplicerat, vem som helst kan göra det!

Xperia 1 baksida Vit

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer X1-BAK-V Kategori

Beställ och byt ut din Xperia 1 baksida Vit helt själv.

En sprucken baksida är något som kan hända alla när man minst anar det. Tro inte att en liten spricka är ofarlig, men det är enkelt att en enda spricka gör så hela baksidan blir sprucken! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger tyngd på den så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att spricka. Reparera därför din baksida nu innan det blir värre, och som ett stort bonus så kommer baksidan att se och kännas som ny! Xperia 1 baksida Vit köper du enkelt här på webben. Kom ihåg att du även behöver verktyg för att kunna reparera din Xperia Baksida, ifall du inte har dom, så kan du köpa dessa på vår webshopp. Köp de reservdelen och tillbehör hos Fix My Phone idag!

Behöver du även övriga delar? Som batteri eller laddkontakt?

Batteri blir snabbt och enkelt dåligt, vill du passa på och köpa med ett batteri till din Sony Xperia 1 som reserv? Se då till och köpa med ett nu så du får alla delar på en och samma order, slipp dubbelfrakten! Som titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val och tanke. Mobilreparationer är inte direkt avancerade. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ de reservdelar du behöver till din Sony Xperia 1 idag! Behöver du skydd till din mobil nu när du har lagat den? Köp med dem också!
OBS! Se till att köpa med verktyg ifall du inte har det!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda kvalitet på våra delar och service. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.