Xiaomi Redmi K20 Pro Skärm Svart

1,999.00kr

BESKRIVNING

Har din Xiaomi Redmi K20 Pro skärm blivit sprucken? Ingen fara, med oss så får du en fullt fungerande telefon!

Xiaomi Redmi K20 Pro Skärm Svart

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMRK20P-S-S Kategori

Byt ut din Xiaomi Redmi K20 Pro skärm Svart!

Har olyckan hälsat på och gjort så din Xiaomi Redmi K20 Pro Skärm har blivit sprucken? Tänk på att när en mobil har fått en spricka så är det som dess skydd har blivit svagare, det är mycket enklare för telefonen att skadorna sprider sig. Tänk dig att du går på is, ifall isen får en spricka och du fortsätter att gå och lägger tyngd på isen så kommer sprickan att spridas och tillslut kollapsa. Sprickan kan även sprida sig och förstöra andra delar på din telefon. Xiaomi Redmi K20 Pro Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Har du funderat på ifall du borde byta ut batteriet!

Om jag säger “du måste ladda fler än en gång om dagen, blir du orolig om batteriet kommer under 40%” och du känner igen dig så är det nog bäst att även köpa med ett batteri till din Xiaomi Redmi K20 Pro? Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till telefonreparation. Det är inte krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan även komma in till oss i butik ifall du vill låta experter utföra jobbet. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ dina Xiaomi Redmi K20 Pro reservdelar nu idag.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.