Xiaomi Mi Note 10 Pro Skärm Svart

2,099.00kr

BESKRIVNING

Var inte orolig ifall din Xiaomi Mi Note 10 Pro skärm har blivit sprucken, lösningen är simpel! Köp en Xiaomi skärm och byt ut den själv.

Xiaomi Mi Note 10 Pro Skärm Svart

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMMN10P-S-S Kategori

Köp ny Xiaomi Mi Note 10 Pro skärm Svart och byt ut den själv!

Har dagen då din Xiaomi Mi Note 10 Pro Skärm har blivit sprucken? Man ska tänka på att när en mobil har fått en skada så är det enklare för den att få fler skador. Tänk dig att du går på is, ifall isen får en spricka och du fortsätter att gå och lägger tyngd på isen så kommer sprickan att spridas och tillslut kollapsa. Sprickan kan även orsaka andra skador på din mobil. Xiaomi Mi Note 10 Pro Skärm Svart beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs för verktygen ifall du inte redan har dom tillhands.

Det kan vara värt att byta ut andra delar samtidigt.

Känner du igen dig om jag skriver “du måste ladda fler än en gång om dagen” eller  “du får panik om batteriet kommer under 35%”  så är det nog bäst att du köper med ett batteri till din Xiaomi Mi Note 10 Pro. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till telefonreparation. Det är inte krångligt att byter teknikdelar i mobilen, det är som lego! Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan även komma in till oss i butik ifall du vill låta experter utföra jobbet. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ dina Xiaomi Mi Note 10 Pro reservdelar nu idag.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.