Xiaomi Mi Mix 2S Frontkamera

449.00kr

BESKRIVNING

Får du suddiga bilder? Ingen fokus? Då är det dags att byta Frontkameran på din Xiaomi Mi Mix 2S för att åtgärda problemet!

Xiaomi Mi Mix 2S Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMM2S-FK Kategori

Byt ut din Xiaomi Mi Mix 2S Frontkamera helt själv!

Xiaomi Mi Mix 2S Frontkamera finns här tillsammans med de verktyg som du behöver för att reparera själv. Använder du dig av frontkameran eller FaceTime och märker att skärmen är svart så kan det bero på att det är fel på Frontkameran. Ett byte av Xiaomi Mi Mix 2S frontkamera löser problemet när t.ex. kameran är helt mörk eller ger suddiga bilder/Ingen fokus! De vanligaste frågorna är hur många megapixlar, hur långt man kan zooma och andra funktioner när man köper en ny mobil. Mobilen har tagit över digitalkamerans plats i våra liv helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig. Xiaomi Mi Mix 2S Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.

Är det svårare att byta ut andra delar?

Alla delar är ungefär lika Svåra att byta ut, vissa kanske kräver mer fokus men det är inget problem. Passa på och byt ut dina Xiaomi Mi Mix 2S delar. Exempelvis byta ut din Xiaomi Mi Mix 2S laddkontakt eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.