Xiaomi Mi A2 Lite Laddkontakt

245.00kr

BESKRIVNING

Händer det ingen reaktion när du ska koppla in en sladd i din Xiaomi Mi A2 Lite? Då behövs ett nytt laddkort!

Xiaomi Mi A2 Lite Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMA2L-LK Kategori

Reparera din Xiaomi Mi A2 Lite Laddkontakt själv! Hur vet jag ifall den borde bytas ut?

Xiaomi Mi A2 Lite Laddkontakt finns här på vår webbshop tillsammans med verktygen som behövs för att reparera själv.
Ifall det strular när du ska synka eller ladda din Xiaomi via sladd så är det antagligen laddkortet som är problemet, det är nämligen den som tar hand om den funktionen. Som tur är så har vi delen du behöver och den är enkel att bytas ut, speciellt med våra guider! Beställ din Xiaomi Mi A2 Lite Laddkontakt hos Fix My Phone idag och lös ditt problem! Glöm inte heller av verktygen ifall du inte har dom.

Behövs det fler delar?

Vill du exempelvis byta ut din Kameralins eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Det är inte särskilt krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.