Xiaomi Mi 10 baksida Silver

349.00kr

BESKRIVNING

Alla Telefoner förtjänar en fin baksida, din Xiaomi Mi 10 är inget undantag. Byt ut din trasiga baksida mot en spillrans ny.

Xiaomi Mi 10 baksida Silver

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMM10-BS-Silv Kategori

Köp Xiaomi Mi 10 baksida Silver Online och byt ut själv!

Det är enkelt hänt en baksida på sin Xiaomi Mi 10 blir sprucken, den kan ha åkt i backen eller helt enkelt bara fått något tungt och skarp på sig. Man kan tro att det inte är farligt med en spricka, men det är lätt hänt att en spricka gör så hela baksidan blir sprucken! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger tyngd på den så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att spricka. Byt ut din baksida nu innan det blir värre, och som ett stort bonus så kommer baksidan att se och kännas som ny! Xiaomi Mi 10 baksida Silver köper du enklast här på webben. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom. Köp reservdelen hos Fix My Phone idag!

Behöver du flera delar? Ett nytt batteri kanske?

Ett batteri blir enkelt dåligt, vill du passa på och köpa med ett till din Xiaomi Mi 10 som reserv? Se då till och köpa med ett nu så du får alla delar på en och samma order för att slippa dubbelfrakten! Som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte direkt avancerat när man reparera en del själv. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ de reservdelar du behöver till din Xiaomi Mi 10 idag! Behöver du skydd till din mobil nu när du har lagat den? Köp med dem också.
OBS! Se till att köpa med verktyg ifall du inte har det!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda kvalitet på våra delar och service. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.