Xiaomi 9T Kamera

499.00kr

BESKRIVNING

Blir du inte nöjd med dina bilder? Då är det bäst att byta ut kameran för att få klara bilder igen!

Xiaomi 9T kamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XM9T-BK Kategori

Byt ut din Xiaomi 9T kamera helt själv! Vad är bra kännetecken på en dålig kamera?

Skulle din Xiaomi 9T Kamera behövas att bytas ut så är det ingen oro, vi har delarna för att du ska få en helt fungerande telefon igen! Man kan känna stor skillnad på en trasig kamera, i bästa fall så blir bilderna kanske bara lite suddiga eller att fokuset har svårt att sätta sig, men i värsta fall så fungerar inte kamerans alls. Vänta inte med att byta ut kameran, är kameran trasig men fungerar så kan det hända att den tillslut slutar fungera och kanske t.om. förstör andra delar. Köp en ny idag. Xiaomi 9T Batteri köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Övriga delar som du vill byta?

Fler trasiga eller slitna delar? Passa på och byt ut dom nu! Exempelvis byta ut din Kameralins eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.