UV Displayskydd Applewatch 49mm

299.00kr

Skärmen är det viktigaste på din apple watch, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du slipper oroa dig över din display.

OBS! Tillbehör som lim och UV-lampa medföljer ej!

Det är väldigt svårt att få displayskydd till Android telefoner att sitta bra, mest för att kanterna är rundade. Med UV displayskydd skydd så slipper du det problemet!

Beställ idag, skickas omgående!

Tillbehör som lim och UV-lampa medföljer ej!

Det är väldigt svårt att få displayskydd till Android telefoner att sitta bra, mest för att kanterna är rundade. Med UV displayskydd skydd så slipper du det problemet!

Beställ idag, skickas omgående!

1 i lager

Artikelnr: UV-TG-AW-49 Kategori:

Beskrivning

UV Displayskydd för din Applewatch 49mm!

Våra UV displayskydd till Applewatch 49 mm är designade för att absorbera och distribuera stötar. På detta sätt kan man hindra en fysisk skada. Detta för att du inte skall behöva oroa dig för skärmen ska bli repig eller sprucken. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall ta skada.

Skydd mot repor i vardagen med Skärmskydd Applewatch 49 mm

Skärmskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig bruk. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett skärmskydd på! Känn dig trygg med din telefon med ett displayskydd så slipper du oroa dig för att den går sönder när du tappar den.

Montering av UV Displayskydd Applewatch 49mm

Att montera på ett UV-skydd kan verka komplicerat men har man limmet samt UV-lampan så är detta skydd väldigt svårt att slå när det kommer till mobilskydd.

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei mm.

Kika gärna på våra snygga skal och andra tillbehör i webbutiken eller i butik!

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 18 × 9 × 1 cm