UV Displayskydd Applewatch 41 mm

299.00kr

Beställ ditt nya UV Displayskydd till din 41 mm Applewatch

Skärmen är det viktigaste på din applewatch, därför är det en självklarhet att alla ska ha ett skärmskydd. Alla våra displayskydd skyddar din skärm emot alla typer av skador för att du inte ska behöva oroa dig över att använda din enhet.

OBS! Tillbehör som lim och UV-lampa medföljer ej!

Beställ idag, skickas omgående!

2 i lager

Artikelnr: UV-TG-AW-41 Kategori:

Beskrivning

UV Displayskydd för din Applewatch 41 mm!

UV displayskydd till Applewatch 41 mm är ett måste då dem absorberar och distribuerar stötar från en skada på din skärm. Detta för att du inte skall behöva oroa dig för skärmen ska bli repig eller sprucken. Vi vill att du skall kunna använda din applewatch till fullo  utan rädsla för att den skall gå sönder i vardagligt bruk.

Skydd mot repor i vardagen med Skärmskydd Applewatch 41 mm

Skärmskyddet skyddar din skärm mot repor & rispor som kan uppstå när du har på dig din Apple Watch. Ett praktexempel är när klockan ligger i väskan med nycklar eller när man råkar stöta i bord, kanter etc. Med skydd kan du känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel utan skador! Känn dig trygg med din skärm med ett displayskydd. Oroa dig inte över att ha sönder din skärm i en olyckshändelse.

Montering av UV Displayskydd Applewatch 41 mm

Att montera på ett UV-skydd kan verka komplicerat men har man limmet samt UV-lampan så är detta skydd en av de bästa på marknaden.

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei mm.

Kika gärna på våra snygga skal och andra tillbehör i webbutiken eller i butik!

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 18 × 9 × 1 cm