USAMS Typ-C till Lightning/Typ C Kabel Braided (2in1)

199.00kr

BESKRIVNING

 

Ny laddare till din mobil? Köp vår 2in1 Typ C lightning kabel!

USAMS Typ-C till Lightning/Typ C Kabel Braided (2in1)

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer utclcb Kategorier ,

Köp vår USAMS Typ-C till Lightning/Typ C Kabel Braided (2in1) hos oss idag!

Är du i behov av en ny typ C-kabel? Då rekommenderar vi stark vår 2in1 Kabel! Det är en Typ-C kabel till en lightning kabel.
Perfekt att ha när du har fler telefonen och vill kunna ladda när som helst.
Är du även i behov av andra tillbehör? Kika gärna in i vårt tillbehör lager, vi har hörlurar och powerbanks som fungerar perfekt till den här kabeln! Glöm inte heller av displayskydden till din mobil ifall du inte har något.

Lägger du en beställning på en USAMS Typ-C till Lightning/Typ C Kabel Braided (2in1) idag innan klockan 15:00 så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.