Skip to content

Laga iPhone / mobiltelefon i Tyresö

Välkommen till vår butik i Tyresö Centrum. Butiken, vår vita servicedisk finner du i hjärtat av gallerian

SUNNANGRÄND 17 Tyresö 135 40

Tel: 08-400 295 48
010-33 33 620

 

Öppettider:
Mån-Fre: 10-19
Lör: 10-17
Sön: 11-17

Apple iPhone reparation – Reparera LG, Huawei, Sony….

 

iPhonereparation

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Tyresö Centrum så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?

Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss. 

Vilka reservdelar byter ni?

Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet.  Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone?

Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

 


 

banner-category

 

 


iPhone reparation, Laga Sony Xperia, Samsung Galaxy i Tyresö

 

 

HOS FIX MY PHONE KAN DU LAGA IPHONE OCH UTFÖRA IPAD REPARATION.

Som Sveriges ledande mobilreparatör erbjuder vi reparationer på följande varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia. Våra reparationer innefattar byte av dsplay/skärm, LCD, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, power och volym samt hörlursuttag och mycket mer. Du kan laga iPhone med alla typer av fel hos oss.

 

DÄRFÖR SKALL DU LAGA IPHONE OCH ANDRA MOBILTELEFONER HOS OSS!

Fix My Phone öppnar nya servicebutiker runt Stockholmsregionen och i oktober 2016 ser den åttonde butiken dagens ljus, denna gång i Tyresö Centrum. Mobilreparatören Fix My Phone ser stora möjligheter i den snabbväxande orten. – Stockholmarna är mycket medvetna och många vill reparera sin mobil istället för att köpa nytt, vi ser fram emot att öppna ytterligare en servicebutik. Att det nu blir Tyresö Centrum känns klockrent, det är ett köpcentrum med många besökare där vår tillgänglighet och snabba reparationer passar perfekt, 

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.