Transparent skal iPhone 7/8 Plus fram och baksida

349.00kr

BESKRIVNING

Vill du ha ett heltäckande skal som inte tar bort för mycket av iphones originella utseende? Då är denna perfekt för dig!

Det transparenta skalet är helt gjort av silikon, den är tunn och känns väldigt lätt.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer IC-ip7p-fb Kategori

Köp Transparent skal iPhone 7/8 Plus fram och baksida hos Fix My Phone.

Dölj inte din fina iPhone, visa upp den med det här transparenta skalet som skyddar både fram och baksidan!

Transparent skal iPhone 7/8 Plus fram och baksida är ett tunt skal som är gjord på silikon, vilket betyder att den är väldigt lätt. Vad vi speciellt gillar är att skalet inte bara skyddar bra mot repor och skador, den döljer inte mobilen som de flesta skydd brukar göra. Känns det inte dumt att man betalar så mycket för en snygg iPhone men så köper man ett skal som döljer telefonen? Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Ta en titt runt vår webbshop? Köp allt du behöver i en order.

Är din telefon i sånt trasigt tillstånd att den behöver flera delar? Passa då på och köp med allt nu så du får allt på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man lagar en telefon på egen hand. Med guider så är de flesta reparationer inte alls komplicerade. Du kan även besöka oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? reparera själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.