Rea!

Trådlös Powerbank 5000mAh

199.00kr

BESKRIVNING

Din telefon behöver laddning nästan varje dag, med denna trådlösa power-bank får du det enkelt och smidigt. Inga kablar behöver kopplas in utan genom att endast fästa power-banken på baksidan av telefonen så laddas den!

Denna produkt kan vara en riktig livräddare när du är ute på resande fot utan tillgång till el-uttag, ett extra batteri som räcker till ca 2 laddningar och ger dig absolut frihet med att du inte behöver använda sladd.

Passa på redan idag, känn enkelheten & friheten, oavsett var du befinner dig så har du alltid laddning!

Just nu prissänkt!

Laddning på språng!

Med denna trådlös powerbank får du det bästa av två världar, frihet & laddning på samma gång . Vår idé med denna produkt var att ta fram en lösning som låter dig röra dig fritt utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Därför att din shoppingrunda på stan inte ska behöva ta slut tidigare pga mobilen dött, med denna powerbank behöver du inte ens sladd utan fäster den enkelt på baksidan av telefonen för att ladda!

Trådlöst & Smidigt!

Trådlös laddning när den är som bäst, i detta lilla kraftpaket får du ut hela 10W i effekt. Detta innebär att den laddar dubbelt så snabbt som den vanliga laddaren som oftast medföljer telefonen, men du slipper helt och hållet sladd. Power-banken fästs bara på baksidan av telefonen med hjälp av sugproppen, sen är det bara att gå vidare medan telefonen laddar. Liten storlek gör också så att du till och med kan gå runt och använda telefonen samtidigt som den laddar. Du vet inte hur mycket du behöver detta förrän du provat!

Kompatibilitet Trådlös Powerbank!

Våra trådlös powerbank är utav högsta kvalité och signumet är frihet, inga sladdar, inga el-uttag, inget trams. Fungerar till alla mobila enheter med stöd för QI laddning, detta gäller följande enheter nedan.

Apple iPhone 8,8 Plus,X,XS,XR,XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max.

Samsung S7,S8,S9,S10,S20, Note 8,9 (Även Plusmodellerna av dessa)

Huawei P30 Pro