Det är lätt hänt att batteriet börjar tappa sin styrka med tiden, det kan vara så att du får ladda den flera gånger per dag  eller att det bara dör vid fel tillfällen. Vi har därför plockat fram en lista med olika tips på vad du kan göra för att få batteriet att hålla hela dagen, men även hur man gör för att förlänga livslängden på batterierna. 

Stäng av platstjänster och GPS.

Många gånger är platstjänster och gps påslaget i onödan, använder man ej kartor eller andra applikationer för som kräver din plats kan man stänga av gps tills det att man behöver den. Att ständigt hålla koll på din plats tar väldigt mycket batteri och det är även en fråga om integritet. Vill du att din plats ständigt ska finnas uppdaterad?

Batterisparläge / energisparläge bra när du vet att du ej kommer använda telefonen.

Våra telefoner är väldigt avancerade och har många krävande komponenter. Dessa komponenter tar mycket ström för att hålla uppe prestandan och få telefonen att fungera på ett snabbt och effektivt sätt. Men om du vet att du ej kommer använda telefonen på ett tag så kan det vara bra att slå på energisparläge. Detta kan sänka hastigheten på processorn, sänka ljusstyrkan och ändra hur ofta telefonen kollar efter notiser. Det kan spara ganska kraftigt på ditt batteri och vanliga saker som sms och samtal kommer gå igenom precis som vanligt. 

Ännu bättre om du vet med dig att telefonen ej kommer användas stäng då av den under tiden den ligger inlåst i jobbskåpet. 

Se över vad som drar ner ditt batteri

i dem flesta telefonerna idag kan man gå in i inställningarna och välja batteri, då får man en överblick på vad det är som tar mest ström från ditt batteri. På det sättet kan man se om någon app eller spel ej fungerar och tar mer ström än vad den ska. Man kan även få en inblick på vad man som användare ofta gör som tar slut på batteriet. Visar det sig att det är skärmen och ljuset på skärmen som tar större del av batteri procenten kan det vara bra att sänka ljusstyrkan och bli van vid att låta den ligga lite lägre än vanligt. Det kan få din telefon att hålla många minuter och inte timmar extra.

Allt är avstängt, ljusstyrkan e på lägsta men batteriet håller ändå inte?

Batterier är en förbrukningsvara, det innebär att med tiden slits det ut och tappar sin förmåga att hålla laddningen. Det kan vara att toppkapaciteten är lägre än vanlit. Det kan även vara så att när den når under 20% tappar den helt förmågan att hålla igång och stänger av sig. i Dessa fall finns det ej något du kan göra genom inställningar på telefonen utan det är ett byte av batteriet som krävs. När batteriet väl är utbytt är det viktigt att du som användare tar hand om och sköter batteriet på rätt sätt för att få det att inte slitas ut snabbt igen. Nedan hittar du tips på vad du kan göra för att ditt batteri inte ska slitas ut snabbt.

Att byta batteri idag är svårt som privatperson utan erfarenhet då de flesta enheterna kräver att man öppnar upp dem för att ens kunna komma åt batteriet. Sedan kan även batteriet vara fastlimmat eller monterat på ett jobbigt sätt. Fix My Phone kan snabbt och enkelt hjälpa dig att få batteriet utbytt ifall det krävs och i de flesta fallen tar det inte längre än 30 minuter.

Våra passionerade supportrar har gjort det möjligt för oss att dela med oss ​​av avgörande kunskap som kan uppgradera din tekniska upplevelse – från förebyggande råd om vad som behöver göras närhelst en gadget inte fungerar eller när det finns oåterkalleliga skador. Tillsammans gör vi våra liv enklare! Vi strävar efter att ge våra kunder medvetenhet och vi vill också att du ska vara medveten om den fantastiska plattformen från vår sponsor, som hjälper oss mycket. Ta tillfället i akt att resa genom SlotoGates spännande rike och utforska en värld fylld av otroliga spel! Från klassiker till spänningsframkallande nya releaser och casino med snabb utbetalning – du kommer säkerligen att hitta något som kommer att entusiasmera även de mest erfarna spelarna. Ta din chans till förmögenhet idag – kan det vara ditt öde för storhet? Så dröj inte och hoppa in nu för ett makalöst äventyr som väntar på dig!

Ta hand om ditt batteri, du sparar pengar och gör en insats för att minska klimatförändringen.