Sony Xperia Z3 Plus Skärm Guld

1,990.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta Sony Xperia Z3 med tillhörande glas på din Sony Xperia Z3!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din Sony Xperia Z3 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av Sony Xperia Z3! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer SXZ3P-SG Kategori

Byt Skärm & Glas på din Sony Xperia Z3 Skärm själv!

 Vi tycker inte att man ska gå runt med en trasig skärm, skärmen är den del som man ser mest.

Har din skärm gått sönder eller bara fått en spricka så tycker vi att man ska byta skärm. En skada kan enkelt bli större. Har man en trasig skärm så blir man oftast ledsen varje gång man ser på den, så varför inte göra en enkel lösning och byta ut skärmen? Du sparar väldigt mycket pengar genom att göra det själv, det är inte så komplicerat som det kan se ut. Har du inte verktygen som behövs så kan du köpa dom på vår hemsida också.
Lägg en order innan 15:00 (Vardag) så skickar vi varan samma dag, annars alltid inom 24h.

När du skall byta!

När din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Använd alltid rätt verktyg när du skall byta skärm på din mobil, den förtjänar endast det bästa precis som du. Du kan också kolla guider på YouTube för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Ibland behöver du laga mer än en del. Kanske är det så att din baksida också är trasig? Då köper du smidigast även denna del direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till Sony Xperia Z3 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din Sony Xperia Z3. Köp till mobiltillbehör som skyddar din Sony Xperia Z3 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!