Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation)

Byt Sony Xperia Z2 Compact display, batteri, kamera mm…

Laga Xperia Z2 Compact hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sidan finner du priser på våra Sony Xperia Z2 Compact reparationer. Vi löser de flesta felen på Xperia Z2 Compact och vi har utrustningen som krävs för att göra bästa möjliga jobb. Har du inte en Fix my Phone butik när dig, då kan du skicka in din Sony Xperia Z2 Compact till oss med vår tjänst Fix Box. Byt skärm, glas, display och batteri på din Smartphone

Thumbnail Reparation PrisDescription
Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 1,199.00kr

Kvalitén på denna Sony Xperia skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - batteribyte Batteribyte 599.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Sony Xperia håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - kamera Kamera (Bak) 799.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Sony Xperia tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 699.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - laddport Laddport 699.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Sony Xperia använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - byt-baksida Byt baksida 599.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - samtalshogtalare Samtalshögtalare 599.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 599.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din Xperia? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på Sony kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - hogtalare Högtalare 699.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - horlursuttag Hörlursuttag 599.00kr

Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - mic Mic 599.00kr

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - vattenskada Vattenskada 699.00kr

Sony Xperia Z2 Compact Reparation (Ej längre tillgänglig för reparation) - powerknapp Powerknapp 599.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Du gillar kanske också…

Laga Sony Xperia Z2 Compact Reparation. Utför din reparation inom 30 min

Behöver du laga din Sony Xperia Z2 Compact? Kom in till oss på Fix My Phone så hjälper vi dig med ditt problem. Du kan också skicka in din enhet till oss via vår tjänst Fix Box för få din skärm fixad eller för att byta batteri. Att laga sprucken Sony Xperia Z2 Compact display tar vanligtvis mellan 30-60 minuter, om det är så att din Xperia Z2 Compact har en allvarligare skada kan det ta någon dag extra för oss att felsöka och hitta vad som behövs repareras. Du behöver inte boka tid hos oss när du vill laga din mobiltelefon. Vårt sätt att arbeta är alltid effektivt med precision för att din mobilreparation ska bli så smidigt som möjligt. Byt ditt krossade glas på din Sony Xperia Z2 Compact hos oss redan idag.

Oavsett fel så ordnar vi det!

Vänligen välj modell till vänster i listan för mer information och prisuppgifter. Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera Xperia Z2 Compact . Du hittar våra butiker i Göteborg och Stockholm, vi finns även på orter så som i Jönköping, Karlstad, Skövde, Stenungsund etc.

Länk till alla våra butiker.

LAGA Xperia Z2 Compact  DISPLAY!

Har din Xperia Z2 Compact skärm gått sönder? På Fix My Phone byter vi ut din Xperia skärm smidigt. Vi har alltid skärmar på lager, till alla färger för Xperia Z2 Compact reparation och kan därför snabbt byta ut din skärm. En utmärkt service för dig som har en trasig, spräckt eller krossad Xperia Z2 Compact skärm/glas.

Våra tekniker är grundligt utbildade i Sony reparationer med många års erfarenhet av Sony reparationer och alla reparationer utförs vanligen samma dag om det inte är något allvarligare fel på din enhet. Byte av skärm tar cirka 30 minuter att utföra.