Sony Xperia XZ3

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din enhet post till oss för reparation. Klicka i så fall på “skicka in mobilen” i menyn.

Sony Xperia XZ3

REPARERA DIN SONY XPERIA XZ3 OCH XZ3 COMPACT SNABBT OCH SÄKERT.
Laga din trasiga skärm hos oss och få den fixad på direkten! Vi utför Sony Xperia XZ3 Vi påbörjar våra reparationer omgående och försöker alltid se till att du kan hämta ut telefonen redan samma dag. Vi använder alltid delar av högsta kvalité för det absolut bästa resultatet.Hos oss kan du laga allt på en Sony Xperia XZ3 såsom Xperia XZ3 glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av hörlursuttag, Mikrofon och även vattenskada. Är du osäker på vad felet kan vara med din mobil är du välkommen in till vår butik så kan vi göra en felsökning och se vad som behöver fixas, därefter kan vi laga Sony Xperia XZ3/XZ3 Compact med de mest avancerade problemen omgående.

Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera din Sony Xperia XZ1. Du kan också skicka in din telefon med post. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Halmstad, Varberg, Oslo och Trollhättan