Sony Xperia XZ2 Skärm Grön

999.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta Sony Xperia XZ2 skärmen med färgen Grön!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din Sony Xperia XZ2 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av Sony Xperia XZ2 skärm! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer SXXZ2-S-Gr Kategori

Byt Skärm & Glas på din Sony Xperia XZ2 Skärm Grön själv!

 Vi tycker inte att man ska gå runt med en trasig skärm, skärmen är ansiktet utåt för din mobilen.

Skärmen är ansiktet utåt för din mobil, är den trasig så kommer inte mobilen att se bra ut. Att byta skärmen är mycket billigare än att köpa en helt ny telefon, att reparera själv är ännu billigare än att ta in den till en reparatör. Känner du manad att reparera själv? Vi tror på dig, det är nästan som avancerat lego! Bara att at tid på dig samt kolla på guider som finns på Youtube. Har du inte verktygen som behövs så kan du köpa dom på vår hemsida för att kunna reparera din Sony Xperia XZ2 skärm Grön.

Lägg en order innan 15:00 (Vardag) så skickar vi varan samma dag, annars alltid inom 24h.

När borde man byta?

När det kommer till skärmen så tycker vi att man borde reparera den på en gång. Det händer så många gånger att kunder kommer till oss och säger “Det har varit sprucken ganska länge men funkat, men nu är den helt död”. Det kostar mer i längden att inte reparera den, gör dig och din mobil en tjänst och reparera den idag, själv eller hos en av våra reparatörer.

Flera delar som behöver bytas?

Ibland behöver du laga mer än en del. Kanske är det så att din baksida också är trasig? Då köper du smidigast även denna del direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till Sony Xperia XZ2 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din Sony Xperia XZ2. Köp till mobiltillbehör som skyddar din Sony Xperia Z2 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!