Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • LAGA SONY XPERIA XZ PREMIUM SKÄRM & GLAS

  Behöver du Laga din Sony Xperia XZ Premium skärm? Vi på Fix My Phone hjälper gärna till att ge din telefon ett nytt liv. Fungerar touchen dåligt? är glaset sprucket? Kanske är färgerna på telefonen konstiga. Kom då förbi vår butik så kan vi ta en titt på vad det kan vara som ställer till dessa problem för dig, vi gör en felsökning på plats och ger en uppfattning direkt på vad som kan behövas bytas ut. Det är alltför lätt idag att telefonen faller lite oturligt, och det kan resultera i att skärmen blir sprucken eller krossad. 

  Passa på att Laga din Sony Xperia XZ Premium idag!

  Vårt mål är att på ett enkelt sätt hjälpa dig direkt i butiken, oavsett om det är skärmen, touchen som är dålig, lågt ljud vid samtal eller problem med laddning. Vi strävar alltid efter att påbörja våra reparationer omgående och då kunna erbjuda att telefonen blir klar redan samma dag.

  Displayen kommer med en standard upplösning på 3840 x 2160 pixels, med en ppi på ~807
  Våra originalkvalité håller såpass hög kvaltié att du kan förvänta dig likvärdig bild samt touch funktionalitet.

  Sony Xperia XZ Premium  har en IP Rating på 68, det betyder att den ska vara damm samt vattentålig. Denna täthet tappas om skärmen är sprucken eller på annat sätt skadad. Vi kan ej garantera vattentäthet efter reparation

  Våra Sony skärmar är originalkvalité vilket innebär att kvalitén är densamma som original displayen som var på telefonen när den köptes.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

REPARERA DIN SONY XPERIA XZ PREMIUM SNABBT OCH SÄKERT.
Laga din trasiga skärm hos oss och få den fixad på direkten! Vi utför flertal reparationer på Sony Xperia XZ Premium varje vecka. Vi påbörjar våra reparationer omgående och försöker alltid se till att du kan hämta ut telefonen redan samma dag. Vi använder enbart reservdelar av högsta kvalité för att fastställa bästa resultat.Hos oss kan du laga allt på en Sony Xperia XZ Premium såsom Xperia XZ Premium glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av hörlursuttag, Mikrofon och även vattenskada. Är du osäker på vad felet kan vara med din mobil är du välkommen in till vår butik så kan vi göra en felsökning och se vad som behöver fixas, därefter kan vi laga Sony din Sony Xperia XZ Premium.

Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera din Sony Xperia XZ Premium. Du kan också skicka in din telefon med post. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Halmstad, Varberg, Oslo och Trollhättan

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn