Rea!

Skärmskydd iPad Air 1/2 & 5th/6th Gen 9.7"

Skärmen är det viktigaste på iPaden, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet.

Våra skärmskydd är endast 0.26mm tjocka vilket ger en känsla av att man faktiskt inte ens har ett extra glas på, smidigt!

Installationen är simpel, putsa av skärmen på iPaden med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på surfplattans skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer tg-ipad-a12 Kategorier , ,

Kraftfullt stötskydd i minimalistisk design

Våra skärmskydd iPad Air 1/2 & 5th/6th Gen 9.7″ är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför att du inte skall behöva oroa dig för skärmen på din mobil eller iPad när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till fullo, utan rädsla för att den skall gå sönder.

Skydd mot repor i vardagen för iPad Air 1/2 & 5th/6th Gen 9.7″

Skärmskyddet skyddar din display mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig användning. Ett praktexempel är när iPaden ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett skärmskydd på!

Touch-känslighet på iPad för den kräsne

Med våra skydd får du 99.9% touch-känslighet för optimal funktion när du använder surfplattan, med en tjocklek på endast 0.26mm får du precis samma känsla som om du inte hade haft något skydd alls. Vi erbjuder ett riktigt bra skydd som passar alla, skaffa ditt idag och känn dig trygg med din iPad!

Vi har skärmskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också!

Stäng meny