Samsung Galaxy S9 Skärm Blå

2,495.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S9 skärm gått sönder? Har touchen slutat funka? Dykt upp döda pixlar?

Samsung Galaxy S9 Skärm Blå

Vill du få din skärm lagad enkelt och smidigt så kan du lita på att vi fixar det åt dig. Med lång och bred erfarenhet och god resultat så fortsätter vi att vara ledande inom mobilreparation. Behöver du laga din mobil så är vi det självklara valet! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9-S-B Kategori

Laga din Samsung Galaxy S9 skärm Blå hos Sveriges största reparationskedja!

Har din “Samsung galaxy S9 skärm Blå” åkt i golvet och gått sönder, bara att andas ut, vi finns här. Du kan förhindra din skärm att få fler sprickor genom att byta ut den i tid. När en mobil har fått en spricka så blir det enklare för den att få fler skador, tänk dig en spricka på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig till den går sönder helt. Samsung Galaxy S9 Skärm Blå beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta med att alltid ha högsta kvalitet!

Du kan känna dig trygg att vi kan reparera din telefon!

Ibland behövs det fler reparationer än bara skärmen och då är det inga problem när du är hos oss. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak, alla möjliga delar helt enkelt. Vi ser till att alltid göra funktionstester på din telefon innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra osynliga skador. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.