Samsung Galaxy S9 Plus Laddkontakt

145.00kr

BESKRIVNING

Reagerar inte mobilen när du stoppar in en sladd? Den vill inte ladda eller synka filer via sladd? Då behöver du ett nytt laddkort!

Samsung Galaxy S9 Plus Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9PCP Kategori

Upplever du svårigheter att ladda din Samsung Galaxy S9 Plus? Byt ut laddkortet själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Upplever du svårigheter när du ska koppla in en sladd i telefonen när du ska t.ex. ladda eller koppla in den i datorn eller bilen? Ett byte av Samsung Galaxy S9 Plus laddkontakt gör att problemet med laddning och synkning med data via sladd försvinner. Det kan vara enkelt hänt att laddporten blir trasig. Samsung Galaxy S9 Plus Laddkontakt köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder bara högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Vi kan fixa i stort sätt alla trasiga telefoner! Kom in till oss för reparation eller beställ delar här.

Behöver du mer delar än laddkortet så har du verkligen kommit rätt. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.