Samsung Galaxy S9 Plus Frontkamera

255.00kr

BESKRIVNING

Haft otur med att kameran har gått sönder? Ingen fara, vi finns i butik och här på webben!

Samsung Galaxy S9 Plus Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

På Fix My Phone så kan du enkelt hitta de delar och verktyg du behöver för att reparera din telefon. Det finns enkla guider som visa steg för steg hur man ska göra, allt som behövs är en stadig och lugn hand! Efter många års erfarenhet så kan vi säga att alla kan reparera en telefon. Skulle det fattas en del som du behöver så kan du enkelt kontakta oss, så ordnar vi det! Lägg en order enkelt här på vår webbshop. Vi ser fram emot din beställning!

Artikelnummer SGS9P-FK Kategori

Laga din Samsung Galaxy S9 Plus frontkamera själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Något vi alla kan hålla med om är att mobilen har tagit över kameran, när var det senast du använde en digitalkamera för att ta bilder? Ta då väl hand om din mobilkamera, är den sönder så borde du laga den. Använda inte en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Samsung Galaxy S9 Plus Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet!

Oavsett vilka fel du kan ha på din telefon så kom till oss, kan inte vi reparera den så kan ingen.

Har oturen hälsat på din mobil idag? Andra delar som behövs bytas? Vi har ett bredd sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, så vi borde vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Du kan vara lugn med att vi alltid utför funktionstester på enheten innan och efter vi lagar, eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar reparerar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.