Samsung Galaxy S9 Plus Batteri

225.00kr

BESKRIVNING

Har du haft ditt batteri ett tag? Då kan den ha slitits och blivit långsam.

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch när det kommer till reparation och delar. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS9PBA Kategorier ,

Är ditt batteri inte längre lika bra som den var innan? Byt ut din Samsung Galaxy S9 Plus batteri själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Har du märkt stor skillnad på ditt batteri? Sänker sig batteriet snabbt när du lyssnar på musik eller bara läser något? Då är batteriet dåligt! Batterier är som människor, de blir också äldre och långsamma. Då är det dags att byta! Samsung Galaxy S9 Plus Batteri köper du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Vill du testa på och byta och med det laga skadan billigare? Eller vill du lämna det till våra experter?

Hos oss kan du göra både! Vill du reparera telefonen själv så har vi delarna och erbjuder guider som hjälper . Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig trygg men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar trots allt nöjda kunder! Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand. Som bonus så är det även billigare att reparera själv! Du kan passa på och köpa något tillbehör som behöver med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.