Samsung Galaxy S9 Plus Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Reparera din telefon innan skadan blir värre! Man måste agera snabbt!

Samsung Galaxy S9 Plus Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

Tack vare våra många års erfarenhet inom reparation och kunskap inom delar, så kan vi utföra reparationer åt dig väldigt snabbt och väldigt noggrant. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS965F-BakMB Kategori

Byt ut din trasiga Samsung Galaxy S9 Plus baksidan Svart själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Vi blir som dig, väldigt ledsna när vi ser en trasig baksida, speciellt till en sån fin mobil som Samsung Galaxy S9 Plus! Jag tror vi alla kan hålla med om att man mår inte lika bra med en trasig telefon som man gör med en ny. Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla. Samsung Galaxy S9 Plus Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet!

Det är enklare än du tror att reparera en telefon själv!

Det är faktiskt inte så svårt att reparera själv, det är nästan som lego. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det känsliga delar vi tar hand om, så var noggrann! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.