Samsung Galaxy S9 Kamera

835.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy kamera gått sönder? Är dina bilder inte längre lika klara?

Samsung Galaxy S9 Kamera

låga priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom mobilreparationer och tillbehör. Behöver du fixa din mobil så är det till oss du ska gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ogillar att se trasiga telefoner, kom till oss så ser vi till att du får en fin telefon som även vi blir glada att se.

Artikelnummer SGS9-BK Kategori

Laga din Samsung Galaxy S9 själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Skador på kameran kan enkelt bli värre, när något har fått en spricka så är det enklare för den att få fler sprickor, skadan är redan skedd! Bra tecken när man behöver byta kameran förutom synlig skada är att bilderna blir suddiga eller att fokuset inte kan lägga sig.Ett byte av samsung Galaxy S9 Kamera gör att du inte kommer behöva oroa dig över dålig bilder längre. Byt ut kameran och kunna ta klara bilder igen! Samsung Galaxy S9 Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Bara högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Vi har ett väldigt brett sortiment, skulle du behöver mer än bara kameran så har du mycket att välja på. Så som laddport, batterier, skärm men också framkameran. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan och efter vi lagar den eftersom det inte är alla skador som syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig det bästa resultatet som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Fixa den själv med hjälp av våra guider eller ge den till våra experter?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.