Samsung Galaxy S8 Reparation

Byt Samsung Galaxy S8 display, batteri, kamera och mycket mer!

Laga din Samsung Galaxy S8 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sida kan du se priser på våra Samsung Galaxy S8 reparationer. Laga medan du väntar, shoppar eller fikar. Du kan också skicka in din Samsung Galaxy S8 med post till oss för lagning. Låt oss laga din Galaxy S8, vi löser de flesta felen på Samsung Galaxy S8 och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Samsung Galaxy S8 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 2,399.00kr

Kvalitén på denna Samsung Galaxy S8 Svart skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display.

Samsung Galaxy S8 Reparation - batteribyte Batteribyte 699.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Samsung Galaxy S8 håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Samsung Galaxy S8 Reparation - kamera Kamera (Bak) 749.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Samsung Galaxy S8 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S8 Reparation - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 749.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S8 Reparation - laddport Laddport 699.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Samsung Galaxy S8 använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Samsung Galaxy S8 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Samsung Galaxy S8 Reparation - byt-baksida Byt baksida 599.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Samsung Galaxy S8 Reparation - samtalshogtalare Samtalshögtalare 799.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Samsung Galaxy S8 Reparation - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 699.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din Galaxy S8? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Samsung Galaxy S8 Reparation - hogtalare Högtalare 799.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Samsung Galaxy S8 Reparation - horlursuttag Hörlursuttag 699.00kr

iPhone XS använder lightning kontakten till både hörlurar och laddning, det kan göra att den slits ut snabbare. Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Samsung Galaxy S8 Reparation - mic Mic 599.00kr

Samsung Galaxy S8 Reparation - vattenskada Vattenskada 890.00kr

Samsung Galaxy S8 Reparation - powerknapp Powerknapp 599.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga Samsung Galaxy S8!

Laga Samsung Galaxy S8 snabbt utan att behöva boka tid. Reparera mobilen i någon av våra butiker medan du väntar, shoppar eller fikar. Du kan också skicka in din Samsung Galaxy S8 med post till oss för lagning. Vi jobbar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Du behöver aldrig boka tid, vi erbjuder drop-in i alla våra butiker. Byt trasig skärm och krossat glas och Laga Samsung Galaxy S8, alltid inom 30 till 60 minuter i någon av våra butiker.

Noggrannhet och Expertis!

Vi utför alla våra reparationer med största noggrannhet och använder bara kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos Fix My Phone. I våra butiker kan du utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din Samsung Galaxy S8, till att byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp. Om du e osäker på vad felet är kan du alltid komma förbi en utav våra butiker, Då kan vi felsöka din enhet och med säkerhet säga vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

SPRÄCKT GLAS SKÄRM PÅ GALAXY S8? ELLER HAR DU INGEN BILD PÅ DISPLAYEN?

När glaset/skärmen spruckit på Samsung Galaxy och senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanfogat från fabrik och går ej att separera.

Tappat din mobiltelefon och fått några sprickor på glaset? Detta är ett vanligt problem med krossad, men det går att fixa snabbt.

Besök Fix My Phone idag för att laga mobilen!

Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.