Samsung Galaxy S7 Skärm Svart

1,190.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S7 skärm fått sprickor? Ingen panik, vi hjälper dig!

Oavsett om du har tidspress på dig eller inte så borde du komma till oss, du hinner nästan alltid med en lagning under ett snabbt ärende. Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS7-S-S Kategori

Laga din Samsung Galaxy S7 skärm svart hos Sveriges största reparationskedja!

Har din Samsung galaxy S7 skärm svart gått och blivit trasig, så ska du inte oroa dig.  Om du lagar skärmen i tid så förhindrar du fler skador på din mobil och förlänger livet på din Samsung. Sprickor sprider sig enkelt, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det. Samsung Galaxy S7 Skärm Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Du kan vara säker på att vi kan reparera din telefon!

Inte bara att vi lagar din skärm men så erbjuder vi effektiv reparation utav andra komponenter. Som kamera, baksidor, laddkontakt men även kameran där fram och bak. Vi gör alltid funktionstester på din telefon innan och efter vi lagar, eftersom alla skador kanske inte syns. Detta gör att vi kan upptäcka andra möjliga fel. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt för att du ska få en telefon så likt en ny. Oavsett vilket problem du än har med din enhet så kan du lita på att vi löser dem!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.