Samsung Galaxy S7 Edge Batteri

225.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S7 Edge batteri blivit dåligt? Snabb urladdning? Var lugn!

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS935-B Kategorier ,

Byt ut din Samsung Galaxy S7 Edge batteri själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

När du märker stor skillnad på ditt Samsung Galaxy S7 Edge batteri så är det dags att byta. Ett enkelt byte av samsung Galaxy S7 Edge Batteri håller mobilen vid liv länge, går snabbare att ladda upp och långsammare att dö ut! Samsung Galaxy S7 Edge Batteri köper du smidigast på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet!

FixMyPhone erbjuder mer än bara reservdelar, vi utför reparationer åt dig också!

Vi erbjuder mycket mer än bara ett byte av batterier, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.