Samsung Galaxy S7 Edge Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy baksida fått sprickor? Färgerna är inte detsamma?

Samsung Galaxy S7 Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS7E-Bak-S Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S7 Edge Baksida själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Om du har råkat tappat din mobil och din Samsung Galaxy S7 Edge Baksida Svart har blivit skadad så är det på tiden att byta baksidan. Ett byte av samsung Galaxy S7 Edge Baksida håller mobilen i originalskick. Samsung Galaxy S7 Edge Baksida Svart köper du enklast direkt på vår webbshop. Fix My Phone erbjuder alltid högsta kvalitet på vårt sortiment!

Vi är valet för dig oavsett vilken del du vill ha.

Fix My Phone har ett stort utval av reservdelar och mobiltillbehör, ta en titt vad du behöver. Så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så gör vi alltid funktionstester innan och efter lagningen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad föredrar du? Laga själv eller lämna till experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.